Autodesk Inventor
Configurator 360

Autodesk Inventor / Configurator 360

Met behulp van Autodesk Inventor kunt u uw producten in een 3D model vastleggen. Door uw model parametrisch te maken kunt u eenvoudig door het ingeven van bijvoorbeeld lengte/breedte het model aanpassen.
Met behulp van iLogic zijn wij in staat nog meer intelligentie toe te voegen aan het model zoals features aan en uit zetten maar ook het aanpassen van kleuren of materialen vormt geen probleem. Ook het afvragen van criteria om op basis daarvan het model aan te passen behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u een tekenklus in Inventor dan kunt u bij ons terecht, neemt u contact op via het contactformulier.

 

 

parametrische toegangspoort
parametrische tafel

Autodesk Configurator 360

Is het model van uw product eenmaal gereed als part of samenstelling dan kunnen wij deze uploaden naar de ‘cloud’ in de omgeving van Configurator 360. Met deze online tool kunt u uw klanten zelf het product laten tekenen. Dit doet de klant door het aanpassen/invoeren van door u bepaalde parameters. Het 3D-voorbeeld past zicht direct aan, de klant ziet echt wat hij maakt.

Wij ontzorgen u graag bij het in de ‘cloud’ brengen van uw producten. Neem contact op via het contactformulier.

Voor meer informatie: http://www.autodesk.com/products/configurator-360/overview

Variabelen

Embedded op uw eigen website
Wilt u liever niet dat uw klanten van uw website naar de AutoDesk website moeten gaan om het product te configureren? Dat kan, we kunnen de configurator 360 “embedden” in uw eigen website. We kunnen zelfs de invoervelden die u nu al gebruikt koppelen aan het model. Zo heeft u op uw eigen website een prachtige 3D voorstelling van het product, zoals de klant het hebben wil. Volledige functionaliteit, inclusief het roteren en in-/uitzoomen.

embedded configurator 360

Video van uw product

Het is ook mogelijk om een animatie te maken van uw product. Hiermee wordt de werking voor de klant direct zichtbaar. Zie hieronder een animatie van een toegangspoort.