Inventor tekenaar

Maakt u gebruik van Inventor en wilt u met een aantal variabelen een compleet Inventor model aansturen? Dat vergt kennis van parametrisch modelleren, gestructureerd ontwerpen en niet onbelangrijk het vastleggen van de kennisregels. Een goed opgebouwd Inventor model start met het inzetten van een allround WTB ingenieur van HvK. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Laat u overtuigen door onderstaande klantcases:

 

Siersmederij Beentjes

Siersmederij Beentjes is een productiebedrijf dat prefab toegangspoorten en sierhekwerken produceert. Met de product configurator is hun sales verbeterd en kunnen ze tijdens een verkoopgesprek al binnen 30 seconden een 3d-tekening laten zien aan de klant.

New Motion B.V. 

 

New Motion is een producent van conveyers, handling en palletising systemen. Vanuit Middelburg werken zij dagelijks aan transportsystemen, voornamelijk voor de export. New Motion had al een configurator, maar hier is een extra dimensie aan gegeven.

WBB Dakkapellen

WBB Dakkapellen is één van de grootste producenten van prefab dakkapellen in Nederland. Zij produceren de dakkapellen in eigen huis én verzorgen zelf de dagelijkse plaatsingen.

HvK heeft voor WBB een parametrisch Inventor model gemaakt dat automatisch de zaagstaat genereert voor het produceren van de afzonderlijke onderdelen.