Hout
In de houtindustrie komen we vaak CNC-machines tegen. Voornamelijk voor het frezen van producten. De meeste CNC-machines kunnen DXF lezen. U kunt natuurlijk iedere keer opnieuw een tekening maken. Het kan ook anders, wij kunnen voor u een stuk software schrijven die uit ingevoerde variabelen een DXF maakt. Zonder te tekenen naar DXF dus! Dat scheelt veel tekentijd en maakt de werkvoorbereiding in één klap veel efficiënter.

DXF
Vanuit klantbestelling kunnen wij direct een DXF bestand genereren, zonder te tekenen.

Zaaglijsten
Wij kunnen uw product parametrisch vastleggen. Vervolgens kunt u door het ingeven van bijvoorbeeld lengte, breedte en hoogte uw product laten tekenen of zaaglijsten samenstellen. Voor een voorbeeld zie hieronder: www.prefabtafels.nl

Autodesk Configurator 360
Wilt u uw klanten goed laten zien hoe een product er volgens de gewenste specificaties uitziet dan is configurator 360 de oplossing. Wij maken van uw product een parametrisch model, vervolgens zetten we deze in de cloud in Configurator 360.

De klant heeft nu een aantal variabelen (bv hoogte, lengte etc) om te veranderen. Het resultaat is direct zichtbaar in het 3D plaatje.
Een prachtig salestool waarmee u voorop loopt!