Glasindustrie

In de glasindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van CNC-machines. Met deze machines kan worden gesneden, maar ook boren en/of slijpen behoort tot de mogelijkheden. De machines hebben veelal een DXF-bestand nodig om de bewerkingen uit te voeren. U kunt natuurlijk iedere keer opnieuw een tekening maken en deze naar de CNC-machine versturen. Het kan ook makkelijker. Wij kunnen voor u software schrijven die vanuit parametrische invoer direct een DXF genereert. Zonder te tekenen een DXF dus. Dat scheelt in tekentijd, zo maakt u de werkvoorbereiding in één klap een stuk efficienter!

Aansluiten op uw bestaande website
Heeft u al een bestelmogelijkheid op uw website? Dan kunnen we uw bestelling direct omzetten in een DXF. Uw klant bestelt een product op maat en enkele seconden later ligt de DXF al in uw mailbox. Wij bouwen geen websites, maar kunnen wel een verlengstuk verzorgen die een DXF genereert.

Lokale of cloudapplicatie
Heeft u geen bestelmogelijkheid op de website dan kunnen wij alsnog een applicatie aanbieden. De gebruiker tikt de juiste waarden in en ook in dit geval rolt de DXF eruit. Zo snel kunt u niet tekenen!

Inventor Configurator 360
Wilt u uw klanten een 3D voorbeeld aanbieden volgens de maten die de klanten zelf invoeren dan kunnen we uw product parametrisch vastleggen en uploaden in Configurator 360 van Autodesk. Uw klant kan dan in zijn/haar webbrowser uw product configureren en bekijken. De klant kan ook om het product “heen draaien”. Een prachtig salestool waarmee u voorop loopt!

Voorbeeld
Hieronder een zéér eenvoudig voorbeeld van een douchedeur. Gewenste waardes invoeren en de tekening (DXF) verschijnt. Nogmaals dit is zeer eenvoudig, het kan net zo complex als u het hebben wilt. Andere producten kunnen natuurlijk ook: spiegels, (achter)wanden, trappen, balkonhekken, balustrades etc… Allemaal een DXF op maat.

Demo douchedeur

Hiernaast een voorbeeld van een DXF van een douchedeur. Door het ingeven van de juiste maten in bovenstaand voorbeeld wordt er direct een douchedeur op maat getekend in DXF. Deze kan direct naar de CNC machine.

Neem vandaag nog contact met ons op en start met tijd besparen.

Dit betreft een voorbeeld. Het principe is ook uitermate geschikt voor spiegels (in alle vormen), (achter)wanden, balustrades, trappen en nog veel meer!