Excel specialist/ Expert en/of  VBA programmeur
Het veelgebruikte Excel heeft onbegrensde mogelijkheden. De meeste gebruikers gebruiken slechts het topje van de ijsberg en dat is zonde. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte applicatie maken die u veel werk en tijd zult besparen.
Heeft u veel data die u moet omvormen tot rapporten? Wilt u met bepaalde gegevens complexe berekeningen uitvoeren? Wilt u een upload file maken t.b.v. uw ERP-pakket? Of wilt u dat het werk in Excel simpelweg veel sneller gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring in de maakindustrie kunnen we uw wensen goed omzetten in een nieuwe applicatie waar u nog jaren plezier van zult hebben.
Onze applicaties kosten niets, maar leveren op!
Neem vandaag de stap naar tijd- en geldbesparing en neem contact met ons op, wij komen graag langs voor een kop koffie zonder suiker en melk om de mogelijkheden te bespreken!

Beheer en onderhoud van bestaande applicaties
Heeft u een applicatie die veel wordt gebruikt en onderhoud/aanpassingen nodig heeft, maar heeft u zelf niet de kennis in huis om dit op te lossen?
Wij helpen u graag verder met het beheer van bestaande applicaties.
Wij komen vrijblijvend langs voor een quick-scan, kleine problemen lossen we direct gratis op.
Neem contact met ons op via het contactformulier.
Zeker bij bedrijfskritische applicaties is het een fijn idee dat wij van HvK support kunnen bieden indien nodig, borging van continuïteit, een veilig idee.

Windows en Mac
Wij werken met alle Excel versies van Windows (vanaf 2010) en Mac vanaf Excel 2016. Hoewel de Mac versie voor een groot gedeelte overeenkomt met de windows versie zijn er toch kleine verschillen. Wij testen de applicatie voor oplevering altijd uitgebreid op onze Mac computer. Zo bent u er zeker van dat alles werkt zoals bedoeld.

Enkele voorbeelden van Excel automatisering: (met VBA – macro’s)

Uitwisselen van gegevens tussen Autocad/Inventor en Excel (DXF)
SQL koppelingen
Productie- en voorraad administratie
Financiële- en/of managementrapportages
Logistieke administratie
Upload file voor uw ERP pakket
Dataanalyse
Offerteberekeningen
Complexe berekeningen (wiskunde, natuurkunde, werktuigbouw)
Werkvoorbereidingstaken
Aanpassen/verwerken grote hoeveelheden gegevens
Kostprijs berekeningen
Draaitabellen en slicers
Freelance klussen (onderhoud, hulp, ondersteuning of nieuwe applicatie)

Hoewel wij kantoor houden in Heiloo (ten noorden van Amsterdam, net onder Alkmaar) bedienen wij klanten uit het hele land.

http://mvkautomate.nl

Excel
Ondersteuning